Férfi blog

FÉRFI VÉTKEK

2015. október 21. - Ardai Attila

A nő félisten. Ha isten ellen egy férfi 4 dologgal vétkezhet: gondolattal, szóval, cselekedettel és mulasztással, akkor a nő ellen kettőre lehet azt mondani, hogy bűn.

Az első a szó: A férfi aki szóval bánt egy nőt gyáva. Retteg, hogy aki nála tökéletesebb, az sebezhetetlen. Ezért megpróbálja elpusztítani a nő lelkének isteni részét és ezzel maga alá parancsolni Őt. Nők! Csak rajtatok áll, hogy teljesen emberré lesztek-e egy olyan férfiért, aki nem tud gyönyörködni, csak akkor, ha birtokolja a gyönyört. Ha így döntötök csupán annyit kell tennetek, hogy megbocsátotok neki.

A második, a cselekedet: Ez főbenjáró bűn, a büntetése pokol!
Ezt had magyarázzam meg kicsit: A pokol létezésének alapja a HIT. Kegyetlenül fog hangzani, de most figyelj: Kérlek, higgy a pokolban, mert minden ép gondolkodású férfi társammal azon leszünk, hogy aki egy nő ellen cselekszik, az a poklok poklát élje át.

És kérlek, bár tudom, hogy félisten vagy és ezért mindenkit szeretned kell, DE ne szeresd a bűnösöket. Ne ragaszkodj a jó útra térítésükhöz. Hagyd ránk ezt a feladatot, had legyünk mi a purgatórium. Higgy abban, ha elengeded őket, pokol vár rájuk, és amikor félsz ne feledd vannak akik Téged Tisztelnek, mint egy sebezhetetlen, felsőbbrendű lényt. Ezek az igaz férfiak. Az igazság azonban vak, és képtelen meglátni a bűnösöket: egy halk nesz is elég viszont, hogy az igaz férfiak hallják igazmondó hangodat és felismerjék azt, aki vétkezett ellened.
Ne féld és ne szeresd a bűnösöket, mert elég egy szó és meggyógyíthatod emberi lelkedet!

 

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10406967_775231119241278_7632254946103350997_n.jpg?oh=daafc49f75ecc209c4c4e2a412d0f517&oe=56BF395C

A bejegyzés trackback címe:

https://ardaiattila.blog.hu/api/trackback/id/tr558009525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása